Fluweelzachte vijgensaus
verrassend lekker

RECEPT IDEE voor een Fluweelzachte Vijgensaus - gebaseerd op HACO Civetsaus

Ingrediënten voor ongeveer 1 liter
- 100g HACO Civetsaus
- 1000ml warm water (ongeveer 50 graden)
- 20ml rode wijnazijn
- 100g vijgenconfituur
- 70g fijngesneden gedroogde vijgen

Bereiding
Los 100g HACO Civetsaus met een garde krachtig en al roerend op in 1000ml warm water.

Voeg 20ml rode wijnazijn toe.

Breng het geheel aan de kook en laat 5 minuten sudderen. Zet het vuur uit.

Voeg nu de 100g vijgenconfituur samen met de 70g fijngesneden gedroogde vijgen toe in de nog warme bereiding.

Tip van de Chef: naar wens de saus extra binden met 10g HACO Bruine Basis (roux)

Eet smakelijk!

Dressing met Roquefort
gebaseerd op de French Dressing Chef